Varodem Eurostar

Varodem Eurostar 2 is een breed inzetbare kous en wordt gedragen bij (zwaardere) compressietherapie. Deze kousen zijn populair dankzij het optimale gebruiksgemak, de hoge therapeutische waarde en de duurzaamheid. Door de grotere lengte-rek is deze kous uitstekend inzetbaar bij patiënten met een actieve levensstijl en bij compressie voor kinderen.

€ 102,75
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Varodem Eurostar 2

De Varodem Eurostar 2 is de vernieuwde aanduiding van de Varodem Unistar en de Varodem Unisense. Bekijk eventueel de beslisboom onderaan op de Varodem website, om de juiste maat van de Eurostar 2 te vinden als u gebruiker bent van Varodem Unistar of de Varodem Unisense. Zo weet u zeker dat u de juiste maat kiest.

Eigenschappen

Het succes van de Eurostar 2 van Varodem is te danken aan het eenvoudige gebruik, de hoge therapeutische waarde en de zeer brede inzetbaarheid. De Varodem Eurostar 2 kan bij het overgrote deel van de therapeutische behoeftes ingezet worden. Deze kous heeft een grote lengte-elasticiteit en is duurzaam en comfortabel.

Doelgericht, effectief en leverbaar naar maat of in standaard confectiematen, Varodem voert een zeer breed en professioneel assortiment producten. Varodem is fabrikant van therapeutische elastische kousen en van verbandmiddelen als VaroCare, TinkFit en Curetex.

Indicaties

Eurostar 2 is dankzij het optimale gebruiksgemak, de hoge therapeutische waarde, de duurzaamheid en de grotere lengte-elasticiteit goed inzetbaar bij patiënten met een actieve levensstijl en bij compressie voor kinderen.

  • Widmer 1 + 2.
  • Lymfoemdeem.
  • Lipoedeem.
  • Manifeste veneuze oedemen.
Varodem Eurostar maattabel
Meer informatie
MerkVarodem
Vragen? Start chat

8023