Varodem Eurostar

€ 74,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Varodem Eurostar

Het succes van de Eurostar van Varodem is te danken aan het eenvoudige gebruik, de hoge therapeutische waarde en de zeer brede inzetbaarheid.

Varodem Eurostar Therapeutische Elastische Kousen

Het succes van de Eurostar van Varodem is te danken aan het eenvoudige gebruik, de hoge therapeutische waarde en de zeer brede inzetbaarheid. De Eurostar kan bij het overgrote deel van de therapeutische behoeftes ingezet worden. Deze kous heeft een grote lengte-elasticiteit en is duurzaam en comfortabel.

De Varodem Eurostar  is de vernieuwde aanduiding van o.a. de. Varodem Unistar. Varodem Unisense. Check evt. de beslisboom onderaan op de Varodem website, om de juiste maat van de Eurostar 2 te vinden als u gebruiker bent van Varodem Unistar, of Unisense. Zo weet u zeker dat u de goede kiest.

Doelgericht, effectief en leverbaar naar maat of in standaard confectiematen, Varodem voert een zeer breed en professioneel assortiment producten. Varodem the medical compression company is fabrikant van therapeutische elastische kousen en verdeler van verbandmiddelen als VaroCare, TinkFit en Curetex.


Meer informatie
Merk Varodem
Vragen? Start chat

8023