Mediven For Men AD Kniekous

De Mediven for Men compressiekousen zijn kniekousen beschikbaar in verschillende drukklassen en kleuren. De Mediven for Men kniekous heeft de kleurenopties: Zwart, Grijs , Marine en Bruin

 • Modieus business ribbel design.
 • Anatomisch gevormde voet met markeringen voor links en rechts.
 • Bevat lanoline voor een doeltreffende huidverzorging.
 • Antibacteriële werking en voorkomt zweetvoeten.
 • Clima Fresh voor langdurige frisheid van benen en voeten.
 • Extra brede en zachte comfortboord van boven.
€ 62,27
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven for Men

mediven for men product voordelen

De anatomisch gevormde teen met de praktische markering voor rechts/links, en de uiterst zachte comfortboord verwennen de voeten en benen. Deze compressiekousen zijn bijzonder gemakkelijk en comfortabel aan te trekken.

De Mediven for Men compressiekousen zorgen de hele dag voor maximale draagcomfort en drukstabiliteit.

Lengtes

De Mediven for Men is verkrijgbaar in verschillende lengtes:

 • Kniekousen (AD), kousen tot aan de knie, korte lengte: 37 – 42 cm
 • Kniekousen (AD), kousen tot aan de knie, normale lengte: 43 – 49 cm

mediven® for men and mediven active® from medi GmbH & Co. KG on Vimeo.

Indicaties

De compressiekousen van Mediven worden aanbevolen door artsen, ziekenhuizen en zorginstellingen.

De Mediven for Men AD compressiekousen zijn geschikt voor de volgende indicaties:

 • Primaire of secundaire Varicosis
 • Chronische veneuze aandoeningen: C0 tot C3 volgens CEAP
 • Tromboseprofylaxe bij mobiele patiënten
 • Tromboflebitis (oppervlakkig) of conditie na genezing flebitis

Materialen

De Mediven for Men is beschikbaar in twee drukklassen, CCL1 & CCL2. Voor CCL3 (drukklasse 3) kousen raden wij de Mediven Elegance, Mediven Comfort of Mediven Plus aan.

Mediven for Men Drukklasse 1, CCL1:

 • 23% elastaan, 77% polyamide

Mediven for Men Drukklasse 2, CCL 2:

 • 29% elastaan, 71% polyamide

Medical compression garments from medi GmbH & Co. KG on Vimeo.

Clima Comfort voor compressiekousen

Clima Comfort garandeert comfort tijdens het dragen. De technologie is gebaseerd op een speciale draad die is verwerkt in de compressiekousen. Deze vezels voeren vocht snel af van het oppervlak van de huid naar buiten.

Het weefsel is sterk ademend. Dit voorkomt een onaangenaam vochtig gevoel in geval van transpiratie. Dit garandeert de best mogelijke zuurstoftoevoer naar de huid, zodat uitdroging voorkomen kan worden.

Wasinstructies

Was de kousen apart of samen met vergelijkbare kleuren. Maak geen gebruik van bleekmiddelen en wasverzachters – maar gebruik een fijnwasmiddel. Spoel de kousen daarna meermaals!

Hang de kousen na het wassen te drogen of centrifugeer onmiddellijk – op fijne was. Niet vochtig of in een handdoek laten liggen. Niet laten drogen op een verwarming of in direct zonlicht.

Mediven compressiekousen mogen niet chemisch gereinigd worden, noch behandeld worden met vlekverwijderaars of benzeen.

 • Korte cyclus
 • Niet met chloor bleken
 • Droger op lage temperatuur instellen
 • Niet strijken
 • Niet chemisch reinigen

Hoe bepaalt u de juiste maat?

Bij enkelomvang meet u het slankste deel van uw enkel vlak boven de enkelknobbel.

Bij kuitomtrek meet u het dikste deel van uw kuit.

Bij omtrek onder knie meet u 2 cm onder de knieholte.

Bij lengte onderbeen meet u van 2 cm onder de knieholte tot de grond.

Mediven voor mannen - Ontworpen door Wolfgang Joop

De nieuwe mannen troef mediven voor mannen, ontworpen door Wolfgang Joop. De Medi GmbH & Co KG is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van medische steunkousen. Medi biedt indicatie-specifieke en efficiënte productoplossingen op het hoogste niveau om de behandeling van patiënten nuttig te ondersteunen. Het lijden van veneuze aandoeningen is vaak in eerste instantie laag, omdat de lichte veranderingen in het been /aderen geen pijn veroorzaken. Indien u dit onbehandeld laat, kunnen spataderen ontstaan. Dit geeft vervolgens een verscheidenheid van vaak vermijdbare, dure complicaties.

Mediven For Men is het absolute topproduct dat tevens modisch toont en in het dagelijks leven gedragen kan worden zonder dat met ziet dat het hier om functionele kousen gaat. Schoonheid en de gezondheid van je benen gaat hier hand in hand.

Speciale functies Modieus "business ripp ontwerp" met de onmiskenbare handtekening van ontwerper Wolfgang Joop High-tech vezels met ultieme compressie, Air Comfort, geavanceerde Clima Fresh en Perfect Fit Huidvriendelijkheid geteste kwaliteit met Oeko-Tex Standard 100. Verkrijgbaar in 7 maten, normale en gereduceerde schoenmaten 39-46 In stijlvolle kleuren grijs, marine, bruin en zwart Mediven for Men zijn steunkousen voor mannen voor gezonde benen op topniveau. . Deze steunkousen zijn elegant en je ziet de kwaliteit er direct van af. ze zijn zo gemaakt dat ze een linker- en rechter voetstuk hebben. De Mediven for Men compressiekousen hebben een naast links en rechts ook een versterkt loopvlak tegen slijtage en een versterkte hiel omdat hier veel kracht op komt te staan. Samen met de comfort-boord is de Mediven for men zeer geschikt om dagelijks te dragen. Ook op kantoor of in de vrije tijd.

In de Mediven for Men compressiekousen zit een subtiele rib verwerkt. De steunkousen zijn zacht, glad en uiteraard elastische kousen, dankzij de gebruikte hoogwaardige garens. Ze zijn goed aan en uit te trekken. De gepatenteerde garens zijn bij Mediven for Men sterk verbeterd en zetten de trend in de markt neer; actief ademende eigenschappen met vochtregulerende functionaliteit. Vocht en eventuele geur wordt nog beter afgevoerd. Dit laatste komt ook door het Clima Fresh systeem. door de anti-bactieriële werking werkt de Mediven for Men ook tegen zweetvoeten.

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023