Mediven For Men AD Kniekous

€ 49,95
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..

Mediven for men kousen zijn kwaliteits-compressiekousen met een linker- en rechter voetstuk voor mannen.

Let op: wij leveren de echte Duitse kwaliteit die u gewend bent van uw arts en niet de goedkope Amerikaanse kwaliteit.

Dit product wordt met enkele werkdagen gemiddeld verstuurd. Ze hebben een versterkt loopvlak en een versterkte hiel, in combinatie met de comfortboord maakt deze kous perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

Mediven for men compressiekousen kunt u zowel tijdens uw werk als ook in de vrije tijd dragen.

De kousen hebben een nieuw en ultramodern ribpatroon en toch voelen deze kousen zacht, glad en soepel aan, dankzij de gebruikte materialen. Er is bij de productie gebruik gemaakt van de gepatenteerde Clima Comfort technologie waardoor er een actief ademende eigenschap is verkregen en vocht nog beter kan worden afgevoerd. De kousen hebben ook een antibacteriële werking en gaan geurvorming tegen en zijn dus ook gelijk tegen zweetvoeten.

Mediven for men

Hoe bepaalt u de juiste maat?

Bij enkelomvang meet u het slankste deel van uw enkel vlak boven de enkelknobbel.

Bij kuitomtrek meet u het dikste deel van uw kuit.

Bij omtrek onder knie meet u 2 cm onder de knieholte.

Bij lengte onderbeen meet u van 2 cm onder de knieholte tot de grond.

Mediven voor mannen - Ontworpen door Wolfgang Joop

De nieuwe mannen troef mediven voor mannen, ontworpen door Wolfgang Joop. De Medi GmbH & Co KG is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van medische steunkousen. Medi biedt indicatie-specifieke en efficiënte productoplossingen op het hoogste niveau om de behandeling van patiënten nuttig te ondersteunen. Het lijden van veneuze aandoeningen is vaak in eerste instantie laag, omdat de lichte veranderingen in het been /aderen geen pijn veroorzaken. Indien u dit onbehandeld laat, kunnen spataderen ontstaan. Dit geeft vervolgens een verscheidenheid van vaak vermijdbare, dure complicaties.

Mediven For Men is het absolute topproduct dat tevens modisch toont en in het dagelijks leven gedragen kan worden zonder dat met ziet dat het hier om functionele kousen gaat. Schoonheid en de gezondheid van je benen gaat hier hand in hand.

Speciale functies Modieus "business ripp ontwerp" met de onmiskenbare handtekening van ontwerper Wolfgang Joop High-tech vezels met ultieme compressie, Air Comfort, geavanceerde Clima Fresh en Perfect Fit Huidvriendelijkheid geteste kwaliteit met Oeko-Tex Standard 100. Verkrijgbaar in 7 maten, normale en gereduceerde schoenmaten 39-46 In stijlvolle kleuren grijs, marine, bruin en zwart Mediven for Men zijn steunkousen voor mannen voor gezonde benen op topniveau. . Deze steunkousen zijn elegant en je ziet de kwaliteit er direct van af. ze zijn zo gemaakt dat ze een linker- en rechter voetstuk hebben. De Mediven for Men compressiekousen hebben een naast links en rechts ook een versterkt loopvlak tegen slijtage en een versterkte hiel omdat hier veel kracht op komt te staan. Samen met de comfort-boord is de Mediven for men zeer geschikt om dagelijks te dragen. Ook op kantoor of in de vrije tijd.

In de Mediven for Men compressiekousen zit een subtiele rib verwerkt. De steunkousen zijn zacht, glad en uiteraard elastische kousen, dankzij de gebruikte hoogwaardige garens. Ze zijn goed aan en uit te trekken. De gepatenteerde garens zijn bij Mediven for Men sterk verbeterd en zetten de trend in de markt neer; actief ademende eigenschappen met vochtregulerende functionaliteit. Vocht en eventuele geur wordt nog beter afgevoerd. Dit laatste komt ook door het Clima Fresh systeem. door de anti-bactieriële werking werkt de Mediven for Men ook tegen zweetvoeten.

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023