Mediven Elegance AG Dijbeenkous CCL1

De Mediven Elegance Stay-up AG dijbeenkousen combineren medische kennis met mode. Deze transparante steunkous is nauwelijks te onderscheiden van een normale kous en is zeer hoog comfortabel om te dragen. Verkrijgbaar in een breed kleurengamma, speciaal voor de modebewuste vrouw.

Hoe meet u de Mediven Elegance stay-up AG op voor de juiste maat? U meet uw been op de een aantal punten op. Bekijk het maattabel om de juiste maat te bepalen.
Levertijd van deze steunkousen is ca. 5 werkdagen. Dit komt omdat er 23.000 variaties zijn en deze dus niet altijd voorradig kunnen zijn.

Wij leveren slechts de echte Duitse kwaliteit!

€ 93,40
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Elegance AG Dijbeenkous in Drukklasse 1

Mediven Elegance van Medi GmbH & Co KG is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van medische compressiekousen.

Mediven Elegance biedt indicatie-specifieke en efficiënte productoplossingen op het hoogste niveau om de behandeling van patiënten nuttig te ondersteunen. In het beginstadium van de klachten van veneuze aandoeningen zijn de klachten in eerste instantie laag. Dit komt doordat de lichte veranderingen in het been / aderen geen echte pijn veroorzaken.

Echter, indien dit onbehandeld blijft, kunnen spataderen ontstaan en na een bepaalde tijd zichtbaar worden. Dit heeft vervolgens een verscheidenheid van vaak vermijdbare, dure complicaties tot gevolg zoals spataderen en zelfs een open been. Dan is de behandeling moeilijk en kostbaar. Bij veneuze aandoeningen is het dragen van elastische kousen vaak voldoende om de schoonheid en de gezondheid van uw benen te behouden.

Het succes van de Mediven Elegance Dijbeenkous

Onze klanten vertrouwen al jaren op de kwaliteitseigenschappen van deze steunkousen. De Mediven Elegance steunkousen combineren medische werkzaamheid met mode. Dankzij de fijne transparantie, is er nauwelijks een onderscheid te zien tussen een gewone panty en de Mediven Elegance.

Een uitgebreid gamma van kleuren geschikt voor ieder moment en voor elke stijl. Ideaal voor de modebewuste vrouw.

Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen

Eigenschappen

 • Gemakkelijker aan en uit te trekken door de vernieuwde manier van breien.
 • Verbeterde Clima Comfort voor lichtere benen en minder zweten. Betrouwbare klimaatregulering door de nieuwe Clima-Comfort-technologie, die het zweten minimaliseert. 
 • Soft Elastic: meer comfort door significant meer teenruimte en minder druk in de voorvoet.
 • Langere levensduur door nieuwe verwerkingsmethoden. 
 • De ultra-duurzame hielkap. Klein en onopvallend, en gebreid in de zool. Voor extra stevigheid in het dagelijks leven. 
 • Ultiem comfort. Zeer zacht op de huid. Fijnste transparantie maakt de Mediven Elegance steunkousen nauwelijks te onderscheiden. 
 • Zorgvuldige afwerking zorgt voor een lange levensduur. 
 • Brede waaier van kleuren maakt de steunkousen modieus met - actieve vochtregulatie. 
 • Licht aan en uittrekken door de hoge elasticiteit van de innovatieve dubbele draad.

Mediven Elegance is merkbaar zachter voor een comfortabel gevoel en een optimaal therapeutisch effect. Gepatenteerd systeem Climafresh; antibacteriële werking voor meer frisheid. De super duurzame hielkap, voor extra stevigheid in het dagelijks leven. De Mediven Elegance steunkousen zijn huidvriendelijk getest volgens de Oeko-Tex Standard 100. Hoog gekwalificeerde Comfort stof gewschikt voor wasmachine en droger.

Materialen

 • CCL 1: 34% elastaan, 66% polyamide
 • CCL 2: 39% elastaan, 61% polyamide

Drukklasse

De Mediven Elegance lijn is beschikbaar in twee drukklassen, CCL1 & CCL2. Voor CCL3 (drukklasse 3) kousen raden wij de Mediven Forte of Mediven Plus aan.

Mediven Elegance Drukklasse 1, CCL1 in mmHg 18,0 - 21,0:

 • 34% elastaan, 66% polyamide

Mediven Elegance Drukklasse 2, CCL 2 in mmHg 23,0 - 32,0:

 • 39% elastaan, 61% polyamide
maattabel mediven elegance
Meer informatie
MerkMediven
KoustypeDijkousen (AG)
Vragen? Start chat

8023