Mediven Elegance AD Kniekous CCL1

€ 52,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

De Mediven Elegance kniekousen (AD) in drukklasse 1 combineren medische kennis met mode. Dit is een absoluut topproduct. Deze transparante steunkous is nauwelijks te onderscheiden van normale kousen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Dankzij de nieuw draadtechnologie gemakkelijker aan- en uit te trekken en een nog betere pasvorm. Voelt nog zachter aan en is nog transparanter met verbeterde Clima Comfort: voor minder transpiratie. Soft Elastic: meer draagcomfort omdat de tenen vrijer kunnen bewegen en er minder druk op de voorvoet komt. De extra duurzame hielversterking is klein en onopvallend en loopt door tot in de zool van de voet. Voor extreme belasting tijdens de dagelijkse bezigheden.

Ook verkrijgbaar in drukklasse Ccl. 2 klik hier Ccl. 2maattabel mediven elegance

Mediven Elegance AD Kniekous CCL1

Mediven Elegance van Medi GmbH & Co KG is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van medische compressiekousen.

Mediven Elegance biedt indicatie-specifieke en efficiënte productoplossingen op het hoogste niveau om de behandeling van patiënten nuttig ondersteunen. In het beginstadium van de klachten van veneuze aandoeningen zijn de klachten in eerste instantie laag. Dit komt doordat de lichte veranderingen in het been / aderen geen echte pijn veroorzaken. Echter, indien dit onbehandeld blijft, kunnen spataderen ontstaan en na een bepaalde tijd zichtbaar worden. Dit heeft vervolgens een verscheidenheid van vaak vermijdbare, dure complicaties tot gevolg zoals spataderen en zelfs een open been. Dan is de behandeling moeilijk en kostbaar. Bij veneuze aandoeningen is het dragen van elastische kousen vaak voldoende om de schoonheid en de gezondheid van uw benen te behouden.

Het succes van de Mediven Elegance steunpanty. Onze klanten vertrouwen al jaren op de kwaliteitseigenschappen van deze steunkousen. De Mediven Elegance steunkousen combineren medische werkzaamheid met mode. Dankzij de fijne transparantie, is er nauwelijks een onderscheid te zien tussen een gewone panty en de Mediven Elegance. Een uitgebreid gamma van kleuren geschikt voor ieder moment en voor elke stijl. Ideaal voor de modebewuste vrouw Verkrijgbaar als kniekousen, dij kousen, steunpanty en zwangerschapspanty. Nu nog beter en effectiever Nieuw - Gemakkelijker aan en uit te trekken door de vernieuwde manier van breien. Nieuw - Verbeterde Clima Comfort voor lichtere benen en minder zweten. Nieuw - Soft Elastic: Meer comfort door significant meer teen ruimte en minder druk in de voorvoet. Nieuw - Langere levensduur door nieuwe verwerkingsmethoden. Nieuw - De ultra-duurzame hielkap. Klein en onopvallend, en gebreid in de zool. Voor extra stevigheid in het dagelijks leven. Eigenschappen Ultiem comfort. Zeer zacht op de huid. Fijnste transparantie maakt de Mediven Elegance steunkousen nauwelijks te onderscheiden. Zorgvuldige afwerking zorgt voor een lange levensduur. Brede waaier van kleuren maakt de steunkousen modieus met - actieve vochtregulatie. licht aan en uittrekken door de hoge elasticiteit van de innovatieve dubbele draad. Soft Elastic: Meer comfort door significant meer teen ruimte en minder druk in de voorvoet. Langere levensduur. Betrouwbare klimaatregulering door de nieuwe Clima-Comfort-technologie, die het zweten minimaliseert. Mediven Elegance is merkbaar zachter voor een comfortabel gevoel en een optimaal therapeutisch effect. Gepatenteerd systeem Climafresh; antibacteriële werking voor meer frisheid. De super duurzaam hielkap, voor extra stevigheid in het dagelijks leven. De Mediven Elegance steunkousen zijn huidvriendelijk getest volgens de Oeko-Tex Standard 100. Hooggekwalificeerde Comfort stof voor wasmachine en droger.

Hoe meet u de Mediven Elegance op voor de juiste maat. U meet uw been op de een aantal punten op: Onder vindt u de uitgebreide maattabel waar u moet meten.
Met deze meetpunten kunt u de juiste maat kiezen. Levertijd van deze steunkousen is ca. 5 werkdagen. Dit komt omdat er 23.000 varianten zijn.

Drukklasse Ccl.1 in mmHg 18,0 - 21,0

Bestanddelen materiaal CCL 1: 34% elastaan, 66% polyamide

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023