Mediven Comfort AG Dijbeenkous

Mediven Comfort Dijkousen / Stay-up kousen AG
Zo zacht en comfortabel, de zachte elastische kousen van het merk Medi.
Geleverd per paar in kniekousen AD, dijkousen AG en als steunpanty naar uw keuze.
Ons doel is om uw compressietherapie zo comfortabel mogelijk te maken. Voor u alleen het beste! Draagcomfort - heerlijk zacht - perfecte pasvorm Fantastisch zacht voor gemakkelijk aan en uittrekken en met huid voedende en beschermende eigenschappen dankzij lanoline. Dubbel gebreide comfortabele zool voor een nog comfortabeler gevoel. De vormgeving is op uw lichaam afgestemd voor een perfect silhouet, elastisch en duurzaam comfort voor een optimale pasvorm
Trendkleuren hebben een levertijd van ca. 15 dagen en kunnen niet niet terug genomen worden omdat we ze speciaal voor u laten maken. Zie onder de uitgebreide maattabel.
€ 74,95
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..
Mediven Comfort Dijkousen / Stay-up kousen AG
Mediven Comfort steunkousen / therapeutische kousen bieden een bijzondere balans tussen zachtheid en functionaliteit. Deze klasse kousen van het Duitse merk Medi staan voor maximaal draagcomfort.
Het fijne is dat ze ook nog een bijzonder gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. Dit zonder daarbij iets af te doen aan de werkzaamheid.

Gemaakt van innovatieve materialen en op breimachines die van de allernieuwste technologie zijn voorzien. Samenvattend staat de Mediven Comfort voor : Zacht en werkzaam, chic en elegant. met eigenschappen als Clima Fresh voor frissere voeten, sterk ademend en zeer elastisch en ondoorzichtig.
Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023