JOBST®-compressiekousen met het unieke SoftFit®-boord

Ervaar JOBST®-compressiekousen met het unieke SoftFit®-boord

Jobst Opaque-kousen met SoftFit-technologie bieden alle voordelen van de Jobst steunkousen maar hebben als extra toevoeging dat er siliconen in de garen zijn ingebreid in de boord. SoftFit is ontworpen om kousen op hun plaats te houden en de spanning bij de bovenband te verminderen. Deze innovaties zorgen samen voor een comfortabelere en effectievere kous.

Voordelen op een rij:

  • De innovatieve en unieke elastische band
  • Een hoog comfortniveau is de beste motivatie om uw compressiekousen te dragen Daarmee is het dit de doorslaggevende factor voor het succes van compressietherapie.
  • Met uw keuze voor JOBST SoftFit krijgt u therapeutische kousen die staan ​​voor meer zelfvertrouwen en veiligheid bij het dagelijks aan- en uitkleden.
  • Bij de kousen met JOBST SoftFit wordt een fijne siliconendraad in de tailleband gebreid. Dit zorgt ervoor dat de compressiekous op zijn plaats blijft zonder te vernauwen.

 

Jobst SoftFit

Wat is er dan zo bijzonder aan het SoftFit-boord?

Jobst SoftFit is een technologische vooruitgang die specifiek door Jobst is ontworpen om de therapeutische kousen nog comfortabeler te maken. De therapeutische kousen krijgen hierdoor een zachte grip en betere pasvorm. Nog meer comfort bij chronische veneuze en lymfatische aandoeningen dus. In tegenstelling tot andere compressiekousen die een hogere druk aan de bovenband hebben, bevatten de unieke Jonst SoftFit producten van Jobst zacht hechtende siliconen garens in de bovenband. Deze functie zorgt dat de spanning in de band zich aanpast op basis van de maat van uw benen. Het resultaat is dat de band in SoftFit-producten de positie van het kledingstuk behoudt en tegelijkertijd meer comfort biedt.

 

Welke producten zijn leverbaar met het SoftFit-boord

Klik op de onderstaande producten waar de SoftFit boord leverbaar is om ze te bekijken:

JOBST Opaque

JOBST UltraSheer

JOBST Classic

 

Jobst SoftFit-boord Filmpje

Klik hieronder op het plaatje om een filmpje te bekijken over de SoftFit:

 

Jobst Soft Fit

 

JOBST compressiekousen met SoftFit hebben een uniek boord, die ervoor zorgt dat je kousen blijven zitten, zonder te knellen. Ontworpen om zo comfortabel te zitten dat je ze gemakkelijk de hele dag kunt dragen. En als je dagelijks compressiekousen draagt heeft dat een positieve invloed op jouw benen.

 

Jobst Soft Fit TEK kousen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen? Start chat

8023