Veelgestelde vragen Livit Steunkousen

Is de email die ik heb ontvangen een controle oproep voor steunkousen van Livit?

Nee, dit is geen controle oproep van Livit. Wanneer uw, door Livit geleverde kousen, het einde van de gemiddelde gebruiksduur bijna bereiken zal u worden benaderd voor de jaarlijkse controle.

Hoe kom ik erachter welk type kousen ik draag?

  1. Op de verpakking van de kousen staan de kenmerken van uw kousen.
  2. Op het labeltje welke in de kous zit staan meestal de kousenspecificaties.
  3. Als u in de Livit spreekkamer aangeeft interesse te hebben in het later aanschaffen van extra kousen voor eigen rekening, ontvangt u van uw Livit consulent een kaartje met daarop alle kenmerken van de kousen zodat u zeker weet dat u op Steunkousen.nl exact dezelfde kunt bestellen. Bewaar dit kaartje met de kousenspecificaties dan ook goed!

Mijn kousen zijn op maat gemaakt, kan ik deze ook bestellen op Steunkousen.nl?

De consulenten van Livit hebben aan de hand van uw maten bekeken of confectiekousen passend en adequaat zijn. Wanneer de genomen maten afwijken van de confectietabellen worden de kousen op uw specifieke maten gemaakt. Steunkousen.nl heeft geen mogelijkheid de op maat gemaakte kousen te bestellen bij de leverancier.

Ik heb op maat gemaakte kousen, dan heb ik toch niets aan bestellen op Steunkousen.nl?

Omdat op Steunkousen.nl meer wordt aangeboden dan alleen therapeutisch elastische kousen (TEK) informeren wij ook klanten die op maat gemaakte kousen van Livit dragen. Steunkousen.nl is de specialist in kwalitatieve Reis-, Sport-, Zwangerschaps- & Therapeutisch Elastische Kousen (TEK) en aan- en uittrek hulpmiddelen voor alle type kousen.

✅ Breed assortiment ✅ Alleen A-merken ✅ Rechtstreeks uit de fabriek ✅ Discreet verpakt ✅ 14 Dagen bedenktijd ✅ Marktleider Nederland & België ✅ Achteraf betalen 

Als ik een product bestel op Steunkousen.nl, krijg ik het dan vergoed?

Nee, Steunkousen.nl is een webwinkel voor particuliere verkoop. Dat betekent dat u op Steunkousen.nl een extra paar kousen of aan aantrekhulp voor eigen rekening kunt bestellen.

Als ik op Steunkousen.nl kousen heb besteld en ze zijn niet goed, kan ik dan contact opnemen met Livit?

Nee, in dat geval neemt u contact op met de klantenservice van Steunkousen.nl.

Controleert Livit mijn steunkousen van Steunkousen.nl ook?

Nee, Steunkousen.nl is voor particuliere aanschaf van steunkousen of een handig aantrek hulpmiddel.

Heb ik dezelfde garantie op de kousen van Steunkousen.nl als ik bij Livit krijg?

Op kousen die u via Steunkousen.nl aanschaft geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Kan ik kousen voor eigen rekening bestellen bij Livit als ik er toch ben?

Jazeker! Dit doet de Livit consulent graag voor u. Mocht u liever op een later moment extra kousen of een handige aantrekhulp willen aanschaffen, dan kunt u dit op eigen gemak thuis doen op Steunkousen.nl. Bestellen gaat eenvoudig & snel en de kwaliteit is zoals u die van Livit gewend bent.

Hoe vaak word ik door Steunkousen.nl benaderd in een jaar?

Wij zullen u maximaal 4 keer per jaar benaderen met informatie, handige tips en de laatste steunkousencollectie.

Privacy & Wetgeving

Mag Livit mijn gegevens delen met Steunkousen.nl in het kader van de AVG wetgeving?

Steunkousen.nl is de handelsnaam van Eilandsgracht B.V. welke onder het bestuur en beslissingsbevoegdheid valt van Livit Orthopedie B.V. Hierdoor worden er geen gegevens overgedragen aan derden.

Waarvoor worden mijn gegevens gebruikt?

Alleen voor de doeleinde om u aan te schrijven wanneer de gebruikstermijn van uw kousen vervalt om (met korting) een extra paar kousen aan te schaffen welke niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.

Welke gegevens worden gedeeld met Steunkousen.nl?

Alleen uw emailadres.

Worden mijn gegevens ook gedeeld met derden?

Nee, uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Kan ik mezelf te allen tijde nog uitschrijven van deze mailing?

Ja, dit is altijd mogelijk. Onderaan elke email is er een mogelijkheid om u af te melden voor verdere Steunkousen.nl berichtgeving.
Vragen? Start chat

8023