Juzo Attractive Batik

Juzo Attractive Batik uitvoering.
Spannende uitvoeringen in vele kleuren. Voor een persoonlijke uitstraling. Opvallend anders dan de traditionele kleuren. Het nieuwe Juzo batik-ontwerp is leverbaar in de rondbrei kwaliteit Juzo Attractive als AD kniekousen, AG dijkousen en steunpanty. Bekijk de kleurvariaties.Levering tot 12 werkdagen, kousen zijn niet – retourneerbaar

€ 76,38
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
Juzo Attractive Batik
Juzo Batik brengt afwisseling in uw compressie mogelijkheden!
Bestaat uit een zacht breiwerk met een groot aandeel aan microvezels. Naast een aantrekkelijk uiterlijk garandeert de Juzo Attractive Batik een uitstekend draagcomfort. Het micro Comfort- Effect zorgt ervoor, dat de huid alleen in aanraking komt met microvezels. U kunt nieuwe outfits in dezelfde kleur of als bont contrast combineren.
Deze nieuwe modieuze kleurschakeringen zijn ook dit jaar weer een lust voor het been. Afgestemd op de laatste kleurtrends zorgt deze collectie therapeutische kousen dat uw outfit compleet is. Hoezo zijn steunkousen saai? Uw benen verzorgen en modieus voor de dag komen; Juzo Batik! Levering tot 12 werkdagen, kousen zijn niet-retourneerbaar.
Meer informatie
Merk Juzo
Vragen? Start chat

8023