VenoTrain cocoon

De VenoTrain cocoon is een ondoorzichtige therapeutische compressiekous in drukklasse 2 (CCL 2) met geïntegreerde huidverzorgingsstoffen. De lipofiele werkzame stoffen worden tijdens de gehele draagtijd afgegeven aan de huid en beschermen de droge en gevoelige huid.
€ 70,50
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Venotrain Cocoon

De VenoTrain cocoon is een therapeutische compressiekous met geïntegreerde huidverzorgingsstoffen. De lipofiele werkzame stoffen worden tijdens de gehele draagtijd afgegeven aan de huid en beschermen de droge en gevoelige huid.

Eigenschappen

Uniek aan deze kousen is dat voor het breiwerk een vezel van cellulose en katoen wordt gebruikt, die aan de binnenkant van de kous in aanraking komt met de huis van de kousendragen. Het cellulose deel van de vezel wordt gecoat met het verzorgende lipide-complex De hoogwaardige verzorgende stoffen beschermen de huid aan de buitenkant tegen afschilfering en jeuk. Aan de binnenkant zorgen ze ervoor dat de natuurlijke huidvochtigheid in balans blijft. Dankzij de natuurvezelmix en de geïntegreerde verzorging zit de kous bijzonder aangenaam.

Indicaties

De ondoorzichtige compressiekous VenoTrain cocoon stimuleert de doorbloeding en ontlast de aderen bij lichte tot matige klachten, zoals bezemrijs of spataderen. De compressiekous is verkrijgbaar als kniekous in drukklasse 2 in de kleuren zwart, blauw, rood en zijde.

venotrain cocoon maattabel
Meer informatie
Merk VenoTrain
Vragen? Start chat

8023