Sträter Fashion steunkousen AG

€ 39,95
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Sträter Fashion AG beenkousen met kanten boord. Therapeutische kousen van ons huismerk Sträter fashion. Deze kwaliteitskousen in klasse 2 kenmerken zich door hun scherpe prijs en goede kwaliteit.

Door deze prijsstelling kunt u eenvoudig meerdere kousen aanschaffen zonder dat u tegen torenhoge kosten aanloopt. Bij slechts 2 paar vergoede kousen is het zo dat u ze om de dag moet wassen en dragen. Als u de kousen veel draagt neemt de druk snel af en krijgt u ongemerkt niet voldoende steun. Dit is slecht is voor de doorbloeding in uw benen. Met deze kousen kunt U kunt dus meer therapeutische kousen aanschaffen voor dezelfde prijs. De vraag of ze door de zorgverzekeraar vergoed worden is hierdoor veel minder belangrijk. Geleverd in huidskleur, met siliconen band tegen afzakken uit voorraad geleverd.

Ze gaan per paar en passen door de brievenbus.

Probeer deze kousen zonder risico een maand uit, niet goed geld terug (ex.porto)!

Zie onder de eenvoudige maattabel.

Sträter Fashion steunkousen AG-stay-up

Therapeutische kousen zijn een zegen voor het behoud van gezonde aderen. De compressie druk afneemt vanaf de enkel tot aan de knie met een opgegeven cursus. Dit resulteert in een verkwikkend gevoel en is ook goed voor lang staan of zitten. Het onlast met name de onderbenen. Ook bij het reizen per bus, trein, auto of vliegtuig leveren therapeutische kousen hun bijdrage. Langdurig zitten leidt er namelijk vaak toe dat de benen zwaar aanvoelen of zelfs opzwellen. Bovendien kunnen therapeutische kousen het risico op spataderen verminderen of voorkomen en worden ze gedragen bij oedeem. Over Sträter mode. De naam Claudia Sträter is bij velen bekend en komt voort uit de familie Sträter welke al sinds 1700 werkzaam is in Nederland in de textiel. Bernard Sträter was met zijn broers Carl Friedrich en Eberhard eigenaar van de stoffengrossier B.T.Sträter Rheine en Deventer en later ook in Amsterdam aan de Warmoesstraat. Bernard Sträter is groothandelaar in stoffen te Rheine, Westfalen en opent een filiaal in Amsterdam in 1816. Naast het welbekende Claudia Sträter is er dus een nieuwe textiel firma onder deze naam werkzaam op het gebied van therapeutische kousen.

Meer informatie
Geen informatie beschikbaar
Vragen? Start chat

8023