Sträter Fashion Dijkousen (AG)

Ons huismerk Sträter Fashion dijbeenkousen (AG) met kanten boord zijn echte (therapeutische) kwaliteitskousen in drukklasse 2 en kenmerken zich door hun scherpe prijs en goede kwaliteit.

Ze worden per paar geleverd en het pakketje past door de brievenbus.

€ 51,68
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Sträter Fashion dijbeenkousen (AG) stay-up kousen

Therapeutische kousen zijn een zegen voor het behoud van gezonde benen en aderen. De compressie druk neemt af vanaf de enkel tot aan de knie met een opgegeven cursus. Dit resulteert in een verkwikkend gevoel en is ook goed voor lang staan of zitten. Het ontlast met name de onderbenen. Ook bij het reizen per bus, trein, auto of vliegtuig leveren therapeutische kousen een belangrijke bijdrage. Langdurig zitten leidt er namelijk vaak toe dat de benen zwaar aanvoelen of zelfs opzwellen. Bovendien kunnen therapeutische kousen het risico op spataderen verminderen of voorkomen en worden ze gedragen bij oedeem.

Lengtes

De Sträter Fashion Compressiekousen zijn verkrijgbaar in verschillende typen:

  • Kniekousen (AD), kousen tot aan de knie
  • Dijbeenkousen (AG), kousen tot aan de lies

Over Sträter Fashion

De naam Claudia Sträter is bij velen bekend en komt voort uit de familie Sträter welke al sinds 1700 werkzaam is in Nederland in de textiel. Bernard Sträter was met zijn broers Carl Friedrich en Eberhard eigenaar van de stoffengrossier B.T.Sträter Rheine en Deventer en later ook in Amsterdam aan de Warmoesstraat. Bernard Sträter is groothandelaar in stoffen te Rheine, Westfalen en opent een filiaal in Amsterdam in 1816. Naast het welbekende Claudia Sträter is er dus een nieuwe textiel firma onder deze naam werkzaam op het gebied van therapeutische kousen.

sträter fashion dijkousen
Vragen? Start chat

8023