Scala Biofir shape wear

Scala Biofir shape wear

Scala BioFir met Niet Goed, Geld Terug garantie van 50 dagen. Van toepassing indien het product niet beschadigd is en in originele verpakking. Eventuele fabricagefouten en omruilingen binnen 14 dagen aanmelden. De termijn van 50 dagen houdt in dat het voor de 50ste dag uiterlijk bij ons binnen is vanaf de dag dat er besteld is. Houd hierbij rekening met het weekend en feestdagen.

De Scala Biofir producten worden op speciale breimachines gemaakt die niet gespecialiseerd zijn in shape wear. De elasticiteit in de Scala Biofir producten is lager dan bij de Scala BioPromise producten. Ons advies is dan ook om uw confectiemaat royaal aan te houden. Als voorbeeld: uw huidige maat is 42-44 Bij deze maat houdt u de bovengrens aan; in dit geval dus maat 44 Dit betekend dat u het beste maat L kunt kiezen. De Scala BioFir onderkleding staat voor het actief bestrijden van cellulite. Scala BioFir onderkleding is verkrijgbaar in diverse modellen broeken, leggings en panty's.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scala Biofir shape wear

Uit voorraad geleverd.
De Scala BioFir afslankkleding is een zeer goed te betalen oplossing voor het bestrijden van cellulite en het bevorderen van circulatie. Met De Biofit shape wear lijn verbeterd uw doorbloeding aanzienlijk. Het verschil met de duurdere BioPromise lijn is dat de BioFir afslankkleding geen shaperfunctie heeft. De BioFir afslankkleding is verkrijgbaar in diverse modellen broeken, Biofir legging en Biofirpanty. U vindt het allemaal in de BioFir shape wear lijn.

De Biofir kristallen zijn geïntegreerd in het weefsel. De biofir -keramische kristallen zijn ingebed in de inwendige schroefdraad van het weefsel en ze kunnen dus niet rechtstreeks in contact komen met uw huid. Om deze reden verliezen ze ook niet aan kracht. Het maakt niet uit hoe vaak je de Biofir afslankkleding draagt of wast uw shapewear blijft in tact. De kristallen in de stof voel je niet en de stof voelt als jersey. Voor fysieke actie De bio-keramische kristallen geven een onschadelijk infrarood licht, dat de huid en de doorbloeding stimuleert, bevordert de stofwisseling en zuurstoftoevoer - een voorwaarde voor de vermindering van cellulitis, vetophopingen en het vasthouden van water in de huid. Wat zijn bio-keramische kristallen? Het is al lang bekend dat edelstenen en kristallen infrarood licht afgeven van verschillende golflengten. Tegenwoordig kunnen de Biofir kristallen kunstmatig worden geproduceerd en dus ook worden gebruikt voor medische doeleinden, bijvoorbeeld. De Biofir kristallen worden uiteindelijk ingebed in de synthetische garens.

Scala Biopromise shape wear

Hoe werkt het dan? Onze Scala BioPromise producten worden gemaakt van gepatenteerde microvezels die actieve biokristallen bevatten. Als u dit draagt nemen deze biokristallen uw lichaamswarmte in zich op en zetten deze om in lang-golvige infrarode warmtestralen. Deze stralen dringen de huid binnen en ze zorgen ervoor dat er een verbeterde bloedsomloop in het diepliggende cellen plaatsvind.De cellen in uw huid worden door de Biopromise op deze manier gestimuleerd om de afvalstoffen weer af te voeren. De zwellingen worden minder en de huid zal zich gladder ontwikkelen en egaler gaan aanvoelen. Ook zorgt deze corrigerende Biopromise shape wear voor een duidelijke vermindering van cellulite.In het begin heeft de Biopromise shape wear en afslankkleding van Steunkousen. nl direct effect. Het lichaam wordt gelijk optisch gecorrigeerd. En let wel; zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Probeer de Biopromise shape wear ondergoed uit en laat u verrassen.Aanrader is de biopromise Legging..

Vragen? Start chat

8023