Lastofa katoen AGT dijbeenkous met tailleband

Lastofa Katoen biedt een breed scala aan uitvoeringen met daarbij zachte boorden en anti-slipboorden die de kous in elke situatie op haar plaats houdt.
€ 76,38
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Dijkous met heupbevestiging (AG/T)

De Lastofa katoen dijkous (AG) kan met een heupbevestiging geleverd worden en is dan een dijkous met tailleband (AG/T). Hierbij dient u aan te geven of u de kous links of rechts gaat dragen. Indien de dijkousen met heupbevestiging als paar gedragen wordt, kan deze met één eraan vastgenaaide tailleband geleverd worden. De tailleband kan aan de voorkant met een klittenbandsluiting vastgemaakt worden en vormt op deze manier een geschikt alternatief voor een anti-slipboord op de dijkous.

Voor elke gelegenheid Ondanks een zware indicatie mag de ‘feel-good-factor’ natuurlijk niet verwaarloosd worden: Lastofa Katoen is een duurzame en ondoorzichtige compressiekous die desondanks zacht aanvoelt en huidvriendelijk is. Met een breed scala aan uitvoeringen kan Lastofa Katoen aan nagenoeg alle wensen van de klant voldoen. Lastofa Katoen is verkrijgbaar in drukklassen 1,2 en 3.

Eigenschappen

Zacht en huidvriendelijk

Lastofa Katoen biedt een breed scala aan uitvoeringen met daarbij zachte boorden en anti-slipboorden die de kous in elke situatie op haar plaats houdt. State-of-the-art technologieën en de jarenlange ervaring komen terug in elke kous. Hoog draagcomfort en medische effectiviteit zijn een topprioriteit voor ons. Dat is de reden dat Lastofa Katoen met veel slimme details is uitgerust en dat de kous is opgenomen in ons assortiment.

Breisel

Het breisel van Lastofa Katoen is met name geschikt voor patiënten met een gevoelige huid en mensen met een allergie. Het hoge katoengehalte van 23 procent in de kous ligt door de speciale garenwikkeling direct op de huid - voor een aangenaam draagcomfort.

Boorden De Lastofa Katoen boorden met tricotrand bij knie- of dijkous worden gekenmerkt door een speciaal zacht breisel. Deze boorden oefenen geen compressie uit, wat het mogelijk maakt om een vrijwel naadloze overgang naar de huid te bereiken.

Anatomische hiel

De anatomisch gevormde hiel is uitgerust met versterkt materiaal in het kwetsbare hielgebied - zo wordt een perfecte en stabiele pasvorm bereikt. Bovendien biedt het ook bescherming van de kous wanneer deze in de schoen wordt gedragen. De teenstukken voor Lastofa Katoen De hoge kwaliteit strekt zich uit tot de tenen. Open teen De open teen als standaard uitvoering is comfortabel en ligt aangenaam op de huid - zonder op te rollen. Het geeft de tenen maximale bewegingsvrijheid. Gesloten teen De gesloten teen versie van Lastofa Katoen zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en beschermt tegelijkertijd de tenen.

Lastofa katoen maattabel
Meer informatie
Merk Lastofa
Vragen? Start chat

8023