Gilofa Travel

Gilofa Travel is ideaal voor vakantiereizen als voor dagelijks gebruik. Dankzij de subtiele geribbelde look passen de kousen perfect bij een zakelijke- als een vrijetijdslook.

€ 26,20
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa Travel Reiskousen

Gilofa Travel is zowel geschikt voor lange reizen als voor dagelijks gebruik op het werk. Dankzij het discrete uiterlijk is Gilofa Travel ook zeer geliefd bij vrouwen. Het brede scala aan maten, de licht gevoerde zool evenals de zachte boord en het naadloze teenstuk zorgen voor een optimaal draagcomfort.

Graduele compressie

De graudele compressie van Gilofa Travel neemt van de enkel naar boven toe af. De terugkeer van het bloed naar het hart versnelt en het optreden van zwelling (oedeem) in de benen wordt tegengegaan en trombose wordt voorkomen.

Deze merkbare compressie betekent overigens niet dat de kousen oncomfortabel aanvoelen, de Gilofa Travel kousen zijn bovendien gemakkelijk aan- en uit te trekken. De moderne functionele garens transporteren vocht en zorgen voor een aangenaam voetklimaat zonder onaangename geurtjes.

Bepaal de juiste maat

De juiste maat kiezen is cruciaal voor het optimale effect van de kousen. Voor een juiste pasvorm is de maat van Gilofa Travel afhankelijk van de individuele omvangsmaat en voetlengtemaat.

Om de juiste maat te bepalen, worden de omvang van de enkel, net boven de enkel (b-maat), evenals de omvang op het punt waar de kuit het breedst is (c-maat) en de schoenmaat gemeten. Bekijk maattabel voor het bepalen van de juiste maat.

maattabel gilofa travel
Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023