Gilofa Style 280 den

Gilofa Style 280 den met een briljante glans. Bij deze steunkousen van het Duitse topmerk Ofa Bamberg worden uw maten genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Uw zult merken dat uw benen ontlast worden en uw bloedcirculatie verbetert.

Doordat deze kousen een luxe uitstraling hebben zijn ze zeer geschikt voor feesten en partijen en passen ze ook prima bij een luxe garderobe. De juiste keuze in de weg naar mooiere benen en een fit uiterlijk.

€ 41,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa Style 280 den

Elegante kniekousen, dij stay-up kousen of steunpanty met een briljante glans. Bij deze steunkousen van top merk Gilofa worden Individuele maten genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Uw benen worden voelbaar ontlast en uw bloedcirculatie verbeterd aanzienlijk.

Deze steunkousen voorkomen aderproblemen. Ook voor feesten en partijen uitermate geschikt door de luxe uitstraling. Voor mooiere benen en een vitaal uiterlijk; Gilofa Style. Leverbaar in kniekousen, dijkousen en ook als panty of als zwangerschapspanty.

Gilofa Style kleuren

gilofa style kleuren

De zachte kleurtonen marzipan, honey en caramel markeren uw benen subtiel met een lichte glans zonder opdringerig te zijn. Deze natuurlijke kleuren zijn ideaal voor dames met lichtere huidtinten.

De donkere tinten van het Gilofa Style kleurenpalet als blueberry, poppy seeds en liqourice zijn universeel inzetbaar en creëren een magische uitstraling. De intense kleuren van de kousen strelen uw benen en laten u in mysterieuze pracht verschijnen.

gilofa style maattabel
Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023