Gilofa Style 280 den Kniekousen (AD)

Gilofa Style Kniekousen hebben een luxe uitstraling en zijn zeer geschikt voor feesten en partijen. Ook passen ze prima bij een luxe garderobe. De juiste keuze in de weg naar mooiere benen en een fit uiterlijk.

€ 29,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa Style 280 den Kniekousen

Elegante kniekousen met een briljante glans. Bij deze steunkousen van top merk Gilofa worden Individuele maten genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Uw benen worden voelbaar ontlast en uw bloedcirculatie verbeterd aanzienlijk.

Deze steunkousen voorkomen aderproblemen. Ook voor feesten en partijen uitermate geschikt door de luxe uitstraling. Voor mooiere benen en een vitaal uiterlijk; Gilofa Style. Leverbaar in kniekousen, dijkousen, panty of in zwangerschapspanty.

Gilofa Style kleuren


De zachte kleurtonen Sesam en Cumin markeren uw benen subtiel met een lichte glans zonder opdringerig te zijn. Deze natuurlijke kleuren zijn ideaal voor dames met lichtere huidtinten.

De donkere tinten van het Gilofa Style kleurenpalet zoals Wacholder, Chia en Pfeffer zijn universeel inzetbaar en creëren een magische uitstraling. De intense kleuren van de kousen strelen uw benen en laten u in mysterieuze pracht verschijnen.

gilofa style maattabel
Meer informatie
Merk Gilofa
Koustype Kniekousen (AD)
Vragen? Start chat

8023