Gilofa Style 280 den

€ 39,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa Style

super steunkousen(kniekous steunnpanty) met een briljante glans. Bij deze steunkousen van het Duitse topmerk Ofa Bamberg worden uw maten genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Uw zult merken dat uw benen ontlast worden en uw bloedcirculatie bevordertverbetert.

Gilofa Style vormt, steunt en voorkomt aderproblemen. Doordat deze kousen een luxe uitstraling hebben zijn ze ook zeer geschikt voor feesten en partijen en passen ze ook prima bij een luxe garderobe. De juiste keuze in de weg naar mooiere benen en een fit uiterlijk. Ze zijn te verkrijgen als kniekous, dij-kousen met een kanten siliconenband en als panty of als zwangerschaps-panty.

Gilofa Style

Elegante steunkousen dij stay-up kousen of steunpanty met een briljante glans. Bij deze steunkousen van top merk Gilofa worden Individuele maten genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Uw benen worden voelbaar ontlast en uw bloedcirculatie verbeterd aanzienlijk. Deze steunkousen vormen, steunen en ze voorkomen aderproblemen. Ook voor feesten en partijen uitermate geschikt door de luxe uitstraling. Voor mooiere benen en een vitaal uiterlijk; Gilofa Style. Leverbaar in kniekousen, dijkousen met een kanten siliconenband maar ook als panty of als zwangerschapspanty.

Gilofa Style

Die eleganten Stützstrümpfe mit brillantem Glanz.

Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023