Steunkousen van Steunkousen.nl

Published on
13 jan. 2014 10:30:00

Steunkousen van Steunkousen.nl  Geweldig om dagelijks te dragen!

Steunkousen van Steunkousen.nl ondersteunen uw benen en doorbloeding. Ze zijn niet alleen voor de gezondheid van uw benen maar zijn ook zeer comfortabel om dagelijks te dragen! Het anatomische verloop van de steunkousen ondersteunt de bloedcirculatie en helpt vermoeide benen voorkomen zonder dat er drukpunten met irritatie ontstaan. Steunkousen oefenen een nauwkeurig gedoseerde, medisch effectieve druk op uw onderbenen. Door deze druk, ook wel compressie genoemd, loopt van beneden naar boven. Ze volgen de spieren en de diameter van de slagaders die alsmaar toeneemt. De steunkousen of reiskousen hebben een vitaliserend effect op uw gestel en ze geven je zo'n comfortabel gevoel, zelfs tijdens langdurig staan of zitten.

Vooral op het vliegtuig maar ook in het kantoor of thuis, moet je vaak uren zitten en kunnen de voeten nauwelijks of niet bewegen en dus krijg je geïrriteerde en vermoeide onderbenen en voeten. Het is er vaak ook best wel koud en dat is ook niet goed voor slecht doorbloede benen. In het ergste geval zelfs komen congesties . voor. Dergelijke risico’s kunt u preventief voorkomen met de onze steunkousen. Ze zien er uit als moderne kousen en zitten voor gemakkelijk en plezierig. Ze zijn er met verschillende sterktes, compressieklassen. De steunkousen gaan van lichte ondersteuning klasse 1 tot behoorlijke zware steun klasse 3 en  zijn aangenaam revitaliserend. en kan gedragen worden de hele dag op kantoor of onderweg. De kousen van de steun klasse twee en drie zijn medisch en dienen onder begeleiding aangeschaft te worden. Uw arts of therapeut dient met andere woorden op de hoogte te zijn.

Sport steunkousen voor betere prestaties.

Maak vandaag nog gebruik van het revitaliserende effect van de steunkousen voor tijdens het sporten: wordt minder gauw vermoeid en houdt uw spieren en benen gestabiliseerd op een manier waarbij de regeneratie wordt gestimuleerd. De sport compressiekousen met vitaliserende werking van CEP hardloopkousen, Gilofa, Compressanaen Bauerfeind zijn tevens ook om pijnlijke spieren of over- rekken van pezen te voorkomen.

Alle steunkousen voor Steunkousen.nl zijn gemaakt van comfortabel materiaal metveel katoen en van hoge kwaliteit. Door de materiaal mengsels verwennen ze je voeten " onder druk ".  Steunkousen zij hier te vinden in onze online winkel, natuurlijk , zowel voor vrouwen als voor mannen ! Laat ons u overtuigen van onze kwaliteits merkkousen en klik op de afbeelding hieronder!

winkel in steunkousen

Vragen? Start chat

8023