Sportkousen CEP

Published on
4 dec. 2014 15:00:00

Sportkousen en sportsokken van CEP geven perfecte compressie voor de beste Performance - De sportkousen voor duursporten.

De Sportkousen van CEP  Compression zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van duursporters. De voelbare druk verbetert de bloedcirculatie in de benen, vermindert spier trillingen en versnelt de regeneratie. Lichtgewicht, ademend materiaal is aangenaam op de huid. Dit maakt het de ideale metgezel tijdens het sporten, zoals bij het hardlopen of fietsen.

verbetert de circulatie
versnelt de regeneratie
lichtgewicht en ademend met microvezel

Meer energie over lange afstanden
Het drukprofiel van CEP Sport is van een medische standaard: De continue compressie neemt af vanaf de enkel naar de kuit. Dit bevordert de bloedcirculatie in de benen en vermindert vermoeiende spiertrillingen en helpt te compenseren bij sportieve belastingen. Op lange afstanden, zijn de spieren beter af  en blijft u langer efficiënt in beweging.

sneller herstel
Het positieve effect op de bloedsomloop en de spieren beschermt het veneuze systeem tijdens aanhoudende belasting en zorgt voor een sneller herstel. Duursporters profiteren in het bijzonder. Dit is medisch aangetoond bij onderzoek * bij de Marathon van Parijs 2011 sport bijvoorbeeld. De deelnemers rapporteerden minder spierpijn, minder zwelling en het gevoel aanzienlijk beter herstel van de spieren in de eerste vier dagen na de wedstrijd. Uw kuit aderen waren niet verwijd tijdens de wedstrijd, ondanks de verhoogde belasting.

* Bron: Allaert FA et al, Effecten van elastische compressie van de Franse compressie klasse II (18-21 mmHg) op het verlichten van stress aanpassing en herstel van marathonlopers, Phlébologie 2011, 64e jaargang, nummer 4

Functioneel voor de sport
Voor een aangenaam microklimaat op de huid, is de gebreide stof gemaakt van fijne, ademende microvezel. De thermoregulaire stof transporteert vocht uit de huid. Dit werkt voor sportieve activiteiten dubbel. De microfiber maakt de CEP Compression Socks voor prestaties bijzonder licht maar toch duurzaam.

CEP is ook zeer succesvol met zijn Sleeves:

CEP sleeves voor hardlopers / binnen, triatleten en ontworpen voor gebruik na het spel. Voor en na de wedstrijd raden we deze compressie sportsokken. Zo kunt u de herstelfase van uw spieren inkorten. Omdat het uitrusten met CEP sokken /sleeves running het herstel met  tot 30% verbeterd is het een zeer populair product. Afvalproducten zoals lactaat kunnen sneller worden afgebroken. Tegelijkertijd, zorgen de high-tech CEP sokken voor een meer gelijkmatig verdeelde spanning op de spieren en pezen. Dit ondersteunt de nauwkeurigheid en doeltreffendheid van het gehele herstel en dus helpt het overbelasting  te voorkomen.

Cep-sportcompressiekousen

Vragen? Start chat

8023