Gilofa 2000

Published on
27 dec. 2013 08:56:00

De Gilofa 2000 steunkousen kniekousen zijn uniseks steunkousen voor mannen en vrouwen. Ze zijn van 510 denier en zijn uitermate geschikt om ook als reiskousen te gebruiken. Ook  voor mensen die dikkere kuiten hebben zijn gebaat bij deze steunkousen. Ze gaan per paar, zijn en twaalf kleuren verkrijgbaar en de boord snoert niet in. Steunkousen.nl levert deze kousen uit voorraad en ze passen door de brievenbus. Wij hebben vele klanten die deze kousen al jaren bij ons kopen.

Gilofa 2000 steunkousen van steunkousen.nl zijn de kousen waarin u zich goed voelt bij iedere gelegenheid. De steunkousen stimuleren uw vermoeide benen bij iedere stap en ook als u stilzit in bijvoorbeeld een vliegtuig. Gilofa 2000 is er voor ieder jaargetijde 's Zomers en 's winters een goed gevoel in uw benen. Deze reiskousen voor tijdens lange ritten of vluchten ook wel travelsocks genoemd zijn van absolute topkwaliteit.

Enkele eigenschappen:

-Zeer goede huid verdraagzaamheid door natuurlijke vezels.

-Geen onderhoud vragende kwaliteit.

-Geen plooienen niet afzakkende pasvorm

-Een zachte boord die zit comfortabel en snoert niet in.

-Geen druk bij de tenen.

-Verkrijgbaar in de volgende maten: I (36-38)  II (39-41)  III (42-44)  IV (45-47)

Gilofa 2000 en de Gilofa Fine

Als u vaak en vooral lang achter elkaar achter uw pc zit, heeft u een grotere kans op reizigerstrombose dan vliegtuigpassagiers. Dit is uit onderzoek van een Nieuw-Zeelands onderzoeksinstituut gebleken/  Vierendertig procent van de mensen die last hebben van trombose verschijnselen horen te worden opgenomen. En dit omdat ze zittend hun werk deden. Gilofa 2000 steunkousen en de Gilofa Fine steunpanty's helpen echt om dit tegen te gaan.

Moderne steunkousen Gilofa 2000 voor mannen en vrouwen zijn van hoge kwaliteit.
Ze zijn van een zacht materiaal en dat zorgt voor een elegant draagcomfort.
Tevens hebben ze een versterkte hiel en zijn in 12 kleuren verkrijgbaar.
Gilofa 2000 is er in de kwaliteiten Gilofa 2000 met katoen, Gilofa 200 light, Gilofa 2000 Aloe Vera. Gilofa 2000 wordt uit voorraad geleverd.

Uw benen worden minder vermoeid en met de Gilofa kousen heeft u een hogere productiviteit.  Gilofa 2000 en Gilofa Fine zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar bij steunkousen.nl:

Gilofa 2000

Vragen? Start chat

8023