Anti-stress BioFir compressiekousen 2 paar

biofir


Ondersteunende kous die spanning in de benen wegneemt. Het speciaal ontwikkelde Emana-garen zorgt voor een bijzondere weving en pasvorm.

Het resultaat: deze kous zit als gegoten en biedt steun aan vermoeide en gespannen benen. BioFir anti-stress compressiekousen on-stressen uw benen en voeten in de hectiek van alle dag. Perfect als u lang moet zitten of reizen!

€ 27,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Anti-stress BioFir compressiekousen - voor vermoeide benen die meer rust zoeken

U heeft het druk. U vliegt van hot naar her, zowel zakelijk al privé. U eist veel van jezelf en u wilt zich fit voelen om alles te kunnen doen wat u wilt doen. Maar uw benen protesteren regelmatig; uw trouwe onderdanen kunnen wel wat rust en ontspanning gebruiken.

BioFir anti-stress kousen zijn een uitkomst voor iedereen die gestreste benen heeft. Te veel zitten, of soms juist te veel lopen, veel autorijden en reizen: er zijn veel omstandigheden die kunnen leiden tot gestreste benen. Biofir is een uniek geweven kous die op verschillende anatomische punten steun biedt. U ervaart deze kous niet als strak, dankzij de unieke pasvorm. Een absolute aanrader voor mensen met een druk bestaan!

Daarnaast is deze Biofir kous gemaakt van het Emana-garen. Emana is een technologisch hoogstandje in de wereld van garens. Een van de eigenschappen van Emana is dat het de warmte van het lichaam gebruikt om het comfort-gevoel van de kous te verhogen. En hoe langer u deze kous draagt, hoe comfortabel hij gaat zitten. Dit komt door de wisselwerking van Emana en het lichaam.

Eigenschappen

  • Voor mannen en vrouwen.
  • Anti-stress, op reis, op werk, bij veel zitten, maar ook voor dagelijks gebruik.
  • Bij gestreste en vermoeide benen, pijnlijke enkels, lichte oedeem, verstoorde bloedcirculatie.
  • Drukklasse 1, CCL1 (15-21mmHg).
  • Materiaal: Technologisch hoogwaardig Emana.
  • Maten: schoenmaat 38-43 (one size fits all).
  • Kleuren: zwart en beige.
Meer informatie
Maat 38-43 one size
Vragen? Start chat

8023